top of page

העשרה, קולינריה

רותי רוסו

שפית, חוקרת אוכל, שופטת תוכניות טלויזיה

רותי רוסו

? מי מחליט על הצלחת שלי

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

אודות

רותי רוסו, שפית, חוקרת אוכל ומרצה, כותבת עם אמה, נירה, את מדור האוכל של ידיעות אחרונות,
מגישה לצד מירי מסיקה את התוכנית ״ארץ האוכל״ בהוט8, ושופטת בתוכנית ״המסעדה הבאה״ של
רשת 13.
כשהייתה קטנה היא נרדמה במסעדות הטובות בעולם וסירבה בתוקף לאכול את המרכיבים האקזוטיים שהגיעו למטבח אמה.

למעשה, אוכל לא עניין אותה בכלל עד שהחלה לעבוד בעצמה תחת השף-כוכב האמריקאי, דיויד ברק, ונחשפה לכוחה של צלחת לספר סיפור שלם: אם תמונה אחת שווה אלף מילים, אז מנה אחת שווה אלף תמונות.

במהלך השנים שעבדה עם שף ברק, היא נרשמה לבית הספר הבינלאומי הגבוה לבישול בסוהו שבמנהטן, וסיימה את המסלול המלא לשפים בהצטיינות.

על אף היותה שפית מדופלמת רוסו ידעה שלא תנהל מטבח, מלבד את זה שבבית שלה. למה? כי עבורה המזון שאנחנו צורכים הוא עולם תוכן עשיר ומורכב, רב רבדי ורווי אינטרסים, ממש כמו רומן טוב, והיא ביקשה להקדיש את זמנה כדי לחקור ולחשוף מה עומד מאחורי הצלחת: נוסחה בכימיה, הסכמי סחר, יצר ביולוגי שהכתיבה האבולוציה, או זיכרון ותרבות ותחושת השייכות המלווים את שני אלו.

כתבות

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

תגובות מההרצאה

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

​​

מרצים באותו נושא

Blue Surface

רוצים לשמוע עוד על רותי רוסו ?

תודה על יצירת הקשר, אנו ניצור אתכם קשר בקרוב

בדיקת זמינות בחינם!

בדקו את הזמינות שלכם עכשיו – בחינם וללא התחייבות! תהליך מהיר, פשוט וקל שיחסוך לכם זמן וייתן לכם תשובה מיידית.

נסו עכשיו ותראו כמה זה פשוט!

bottom of page